Bestuur


 

Hoihoi, Ik ben Naomi, lokaal bestuurslid van de VBU. Ik ben in December 2022 begonnen bij de VBU en ik houd mij vooral bezig met de naamsbekendheid, nieuwsbrieven, social media en de website. Ik studeer verpleegkunde en mijn passie ligt bij het helpen van anderen. In mijn vrije tijd hou ik van spelletjes, koken en reizen.

 

Hoi! Ik ben Nienke en ik ben sinds oktober 2022 bestuurslid bij de VBU. Ik woon al sinds 2018 af en aan op Uilenstede en heb de campus over de jaren veel zien veranderen. Sinds 1 februari zet ik mij in als penningmeester, ik houd mij daarom voornamelijk bezig met de financiën maar ik ben ook actief bezig met het bestuur up-to-date houden en met verbeteringen op de campus. In mijn vrije tijd drink ik graag speciaal biertjes, je kunt mij dan ook vaak op bierfestivals vinden!

 

 

 

 

Hallo hallo! Mijn naam is Elisa en ik zit al sinds oktober 2021 bij de VBU. Binnen de vereniging vervul ik de rol van voorzitter en hou ik me vooral bezig met lokale zaken op de campus. Verder studeer ik Artificial Intelligence aan de VU en reis ik graag zodra ik ergens vrije tijd heb.

 

 

Hoi! Ik ben Demi en ik ben al sinds mei 2022 actief bij de VBU, na een paar jaar hier gewoond te hebben. Ik vervul sinds een paar maanden de rol van secretaris is het bestuur. Ik studeer biomedical sciences aan de VU. In mijn vrije tijd doe ik graag een drankje met vrienden en lees ik af en toe.

 

 

 

Mijn naam is Lois, 19 jaar oud en student Media & Journalistiek aan de VU. In oktober 2022 ben ik ook op campus Uilenstede komen wonen, waarna ik in december 2022 bestuurslid ben geworden bij de VBU. De werkzaamheden bij de VBU leken mij een waardevolle toevoeging aan mijn CV. Daarnaast passen mijn studie en het beleidswerk waar je bij de VBU mee in aanraking komt, goed bij elkaar. Ik ben vooral actief op koepelniveau en ik heb daarom veel contact met de huurorganisaties in andere steden. In mijn vrije tijd ben ik graag samen met vrienden en familie. Aangezien ik oorspronkelijk uit Leiden kom ben ik in de weekenden meestal daar te vinden, zodat ik samen met hen kan zijn.