Bestuur

Joeri Mokkink– Voorzitter

Mijn naam is Joeri Mokkink. Ik ben 25 jaar oud en sinds januari 2019 bestuurslid bij de VBU. Momenteel studeer ik rechten aan de VU. Ik woon al vijf jaar op Uilenstede, en zet mij dan ook graag in om de campus iedere dag een beetje beter te maken.  In mijn rol als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor het intern functioneren van het bestuur. Daarnaast biedt ik het bestuurslid extern een helpende hand bij de overleggen op DUWO-breed niveau.

 


 

Tessa van Esch – Penningmeester
Mijn naam is Tessa van Esch en ben 24 jaar oud. In september begin ik aan de master Science, Business and Innovation. Ik woon bijna een jaartje op Uilenstede en ben sinds mei 2019 bestuurslid bij de VBU. Daar vervul ik de rol van penningmeester en houd ik me bezig met problemen op de campus. Ik ben bij de VBU gegaan omdat ik me graag inzet voor de campus zodat we hier met z’n allen zo leuk mogelijk kunnen wonen. 

 


 

Emiel Wegman – Bestuurslid extern
Mijn naam is Emiel Wegman, 24 jaar oud en sinds juli 2019 bestuurslid bij de VBU. Momenteel doe ik de master Strategie en organisatie aan de VU. In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met sport, met name voetbal, fitness en hardlopen. Als bestuurslid extern werk ik samen met andere huurdersorganisaties om advies uit te brengen over het landelijke beleid van Duwo. Inmiddels woon ik al vier en een half jaar met veel plezier op Uilenstede en zet mij daarom graag in om het leven op Uilenstede en andere campussen nog aangenamer te maken.