Bestuur

 

 

Anne-Floor Suylen – Public Relations

Mijn naam is Anne-Floor Suylen, ik ben 20 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit Zeeland maar woon sinds november op Uilenstede. Ik doe de bachelor Science, Business and Innovation aan de VU. Sinds februari ben ik bestuurslid PR bij de VBU, daarnaast houd ik mij ook bezig met de lokale problemen op Uilenstede. Mijn doel is dat iedereen een zo’n fijn mogelijke studententijd op Uilenstede beleeft. 

 

 Cathelijne Immink – Voorzitter 

Mijn naam is Cathelijne Immink en ik ben 22 jaar oud. Ik woon nu ongeveer anderhalf jaar op Uilenstede en doe dit met veel plezier. Ik ben sinds maart werkzaam als bestuurslid bij de VBU waarbinnen ik de rol van voorzitter vervul. Daarnaast studeer ik rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit. Ik heb me aangesloten bij de VBU om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van zijn of haar studententijd hier op de campus.  

 

Lisette Doornbos – Secretaris

Mijn naam is Lisette Doornbos, ik ben 23 jaar oud en ik studeer Politicologie. Ik woon zo’n twee jaar op Uilenstede en ik wil graag dat we samen een zo’n fijn mogelijke studententijd op Uilenstede beleven. Sinds februari bekleed ik de functie Secretaris bij de VBU. Daarnaast houd ik me samen met Anne-Floor bezig met lokale problemen.