Maandag 4 juni: Thuisfront Festival 2017

Lieve bewoner,

Aanstaande maandag 4 juni is het dan eindelijk zover. Samen met de Uilenkatten hebben wij van de VBU commissie de afgelopen vijf maanden hard gewerkt aan een ongekend vet project.

Met trots presenteren wij Thuisfront Festival. Het meest epische evenement dat Uilenstede ooit heeft gezien!

We zullen niet alles verklappen, maar één ding is zeker: deze dag wil je absoluut niet missen! Van 16:00 tot 23:00 is er een divers aanbod aan lokaal talent. Zo kun je héérlijke hapjes halen bij de foodtruck, genieten van een ijsje in de warme zon, een gratis kop koffie halen en ook zal uiteraard het bier rijkelijk vloeien.

Maar dit is niet het enige! Ook zal er een kapster aanwezig zijn, dus mocht je die wilde haren van je willen laten temmen: dit is je kans. Verder zal er een verrassende activiteit op het festival zijn, waar we je nog even naar laten gissen en bovenal natuurlijk een waanzinnig podium met de beste deuntjes en een epische lichtshow.

Muzikaal gezien zal Thuisfront dan ook van top niveau zijn met muziek van onze getalenteerde, lokale medestudenten. De dag begint met zomerse tunes en invloeden uit Woodstock. Naarmate de dag vordert, zal er stevigere dansmuziek gedraaid worden (dus oefen nog even je beste moves) om de vallende avond en unieke lichtshow te matchen. Van hitjes en house tot disco en funk. Eindigend met sfeervolle, Uilenstede-op-z’n-kop-zettende technohitjes. Kortom, veel variatie en top notch deuntjes!

Timetable:
16:00 – 17:30 Fahrenheit
17:30 – 18:30 Weiskamp
18:30 – 19:30 Lionote
19:30 – 20:30 Daniel Diego
20:30 – 21:30 Solo Shrimp
21:30 – 23:00 Sherafatis

Hebben we trouwens al gezegd dat het schitterend weer gaat worden? Het wordt prachtig. En uiteraard niet alleen het weer.

Uit liefde voor de campus namens,

Eva, Carolina, Teun, Mats en Celine van de VBU Commissie
en uiteraard Raymond, Shahab en Thomas van de Uilenkatten