Ideeën gezocht!

Sinds 2015 is de VBU ook een Bewoners Initiatieven Groep (BIG). Dit betekent dat er op de campus de mogelijkheid is om een financiële bijdrage van de Gemeente Amstelveen aan te vragen voor een initiatief wat bewoners ten goede komt. Dit valt onder het activiteitenbudget waar elke wijk in Amstelveen recht op heeft. Het doel van dit budget is om de (sociale) leefbaarheid van de wijk te vergoten. Bewoners die graag iets willen organiseren voor de campus kunnen dankzij dit budget financieel ondersteund worden. Zo kan een bewoner bijvoorbeeld een buurtbarbecue organiseren of een schilderclub oprichten.

Heb jij een leuk idee en zou je willen weten of je in aanmerking komt voor dit budget? Of heb je zelf nog niet een concreet idee maar zou je wel graag wat met bewoners willen organiseren? Stuur ons dan een mailtje of kom langs tijdens een van onze spreekuren.

Voor meer informatie over bewoners-initiatieven in Amstelveen kun je kijken op de website van de Gemeente Amstelveen: http://www.amstelveen.nl/web/artikel/Meedenken-en-meedoen-in-uw-wijk.htm