Jongerenwerk Gemeente Amstelveen

Kan jij wel een steuntje in je rug gebruiken? Heb je problemen thuis, op school, met de politie of heb je schulden omdat je bijvoorbeeld geen inkomen hebt? Zou je toch weer graag naar school of een baantje willen hebben, maar weet je niet waar je moet beginnen? Heb je geen vrienden of denk je dat de vrienden die je hebt niet goed voor je zijn? Op dat soort momenten is het prettig dat je mensen om je heen hebt die je begrijpen en je weer op weg helpen. Ben je tussen de 10 en 23 jaar oud en woon je in Amstelveen, dan kun je contact opnemen met het Jongerenwerk van de gemeente Amstelveen.

Eén op één begeleiding

Wij bieden individuele begeleiding aan jongeren, die problemen hebben met o.a. justitie, financiën, dagbesteding, huisvesting, verslaving, of familie & vrienden. Als je je aanmeldt, word je gekoppeld aan een jongerenwerker. Die maakt samen met jou een plan van aanpak.  Hij/zij gaat, als dat nodig is, met je mee naar instanties of brengt je in contact met de mensen die jou het beste kunnen helpen bij je probleem.

Aanmelden
Jij kunt jezelf aanmelden bij het jongerenwerk, maar iemand anders kan dit ook voor je doen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld je ouder(s), Politie, Leerplicht, School, het Amstelveenloket of hulpverleningsinstanties. Zij kunnen je alleen aanmelden als jij daarvan op de hoogte bent en hiermee akkoord gaat. (jongerenwerk@amstelveen.nl)

Vind meer informatie hier: https://www.amstelveen.nl/web/Amstelveenloket/Jeugdhulp/Jongerenwerk.htm