Commissie

Sinds de oprichting van de commissie in 2013 houdt zij zich voornamelijk bezig met het organiseren van activiteiten voor alle bewoners van Uilenstede, met als hoogtepunt het jaarlijks terugkerende Thuisfront! Benieuwd welk evenement er binnenkort aankomt? Hou dan onze Instagram in de gaten.

Daarnaast kun je de commissieleden ook tegenkomen bij de spreekuren van dinsdag tot en met donderdag. Zij kunnen je dan helpen met het lenen van gereedschap, maar schroom ook niet om ze vragen of klachten over (partijen op) Uilenstede voor te leggen.

 

Hoii, ik ben Thijn Brummer en ben nu ongeveer sinds augustus 2022 actief bij de VBU. Ik vind het erg leuk om onderdeel te zijn van VBU omdat ik hier veel leer en mee mag werken aan leuke projecten. Bijvoorbeeld het organiseren en begeleiden van ons festival “Thuisfront” in samenwerking met uilenkatten, de leukste feesten in il’caffè en zo nog veel andere leuke activiteiten en evenementen.

 

 

 

Hii, ik ben Anne en ik ben sinds juni 2023 commissielid van de VBU. Ik studeer gezondheidswetenschappen en ik woon nu 2 jaar met veel plezier op Uilenstede. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en vind ik het leuk om te sporten. Ik kijk met veel enthousiasme uit naar de leuke dingen die de VBU mij gaat brengen! 🙂

 

 

 

 

Hey! Mijn naam is Lirios en ik studeer Politicologie aan de VU. Ik ben sinds december 2023 commissielid bij de VBU, want ik vind het ontzettend leuk en leerzaam om evenementen te organiseren voor studenten! Door middel van verschillende projecten proberen we als commissie de studenten op Uilenstede samen te brengen. Zo hebben we een bijdrage mogen leveren aan het geslaagde Thuisfront festival en de leukste feestjes en activiteiten mogen organiseren in Il Caffè!
Zie ik jullie bij de volgende activiteit? Ik heb er zin in!