Commissie

Sinds de oprichting van de commissie in 2013 houdt zij zich voornamelijk bezig met het organiseren van activiteiten voor alle bewoners van Uilenstede, met als hoogtepunt het jaarlijks terugkerende Thuisfront! Benieuwd welk evenement er binnenkort aankomt? Hou dan onze Facebookpagina in de gaten.

Daarnaast kun je de commissieleden ook tegenkomen bij de spreekuren van dinsdag tot en met donderdag. Zij kunnen je dan helpen met het lenen van gereedschap, maar schroom ook niet om ze vragen of klachten over (partijen op) Uilenstede voor te leggen.

 

Hoi! Ik ben Nina, 23 jaar en woon iets meer dan 3 jaar op Uilenstede. Sinds 2021 ben ik onderdeel van de commissie van VBU. Ik studeer communicatiewetenschap aan de UvA en in m’n vrije tijd ben ik graag bezig met design. Bij VBU werk ik vooral aan de creatieve concepten en help ik bij de organisatie van evenementen.

 

 

 

 

Hoi! Ik ben Rick, de voorzitter van de comissie! Ik ben nu zo’n 1,5 jaar actief en kan dit geweldig combineren naast mij studie “beleid, communicatie & organisatie”. Vanuit de VBU organiseren wij regelmatig activiteiten voor de bewoners van uilenstede. Denk bijvoorbeeld aan zomerse feesten, rozenacties met valentijn tompoucen uitdelen met koninsgdag en meer!

 

 

 

Hoi, ik ben Dani en woon nu iets meer dan 2 jaar op Uilenstede. Eind 2022 heb ik besloten om me aan te sluiten bij de commissie van de VBU. Verder studeer ik Bedrijfskunde aan de Vrij Universiteit en ben ik aangesloten bij A.A.S.R Skøll.

 

 

 

 

Hoii, ik ben Thijn Brummer en ben nu ongeveer sinds augustus 2022 actief bij de VBU. Ik vind het erg leuk om onderdeel te zijn van VBU omdat ik hier veel leer en mee mag werken aan leuke projecten. Bijvoorbeeld het organiseren en begeleiden van ons festival “Thuisfront” in samenwerking met uilenkatten, de leukste feesten in il’caffè en zo nog veel andere leuke activiteiten en evenementen.