Bestuur


Hoihoi, Ik ben Naomi, lokaal bestuurslid van de VBU. Ik ben in December 2022 begonnen bij de VBU en ik houd mij vooral bezig met de naamsbekendheid, nieuwsbrieven, social media en de website. Ik studeer verpleegkunde en mijn passie ligt bij het helpen van anderen. In mijn vrije tijd hou ik van spelletjes, koken en reizen.
Hoi! Ik ben Felix, 23 jaar, en sinds december 2023 actief bij de VBU. Hier vervul ik de functie van algemeen bestuurslid. Ik woon al 2 jaar op Uilenstede en ben Master student AI bij de Vrije Universiteit. Hier werk ik ook bij de ICT afdeling. In mijn vrije tijd speel ik graag gitaar! Of alleen, of samen met m’n bandje
 

Hoi! Ik ben Demi en ik ben al sinds mei 2022 actief bij de VBU, na een paar jaar hier gewoond te hebben. Ik vervul sinds een paar maanden de rol van secretaris is het bestuur. Ik studeer biomedical sciences aan de VU. In mijn vrije tijd doe ik graag een drankje met vrienden en lees ik af en toe.

Mijn naam is Lois, 19 jaar oud en student Media & Journalistiek aan de VU. In oktober 2022 ben ik ook op campus Uilenstede komen wonen, waarna ik in december 2022 bestuurslid ben geworden bij de VBU. De werkzaamheden bij de VBU leken mij een waardevolle toevoeging aan mijn CV. Daarnaast passen mijn studie en het beleidswerk waar je bij de VBU mee in aanraking komt, goed bij elkaar. Ik ben vooral actief op koepelniveau en ik heb daarom veel contact met de huurorganisaties in andere steden. In mijn vrije tijd ben ik graag samen met vrienden en familie. Aangezien ik oorspronkelijk uit Leiden kom ben ik in de weekenden meestal daar te vinden, zodat ik samen met hen kan zijn.


Hallo! Ik ben Rebecca, 27 jaar oud en ik ben sinds september 2023 bestuurslid bij de VBU geworden. Inmiddels zit ik in mijn afrondende fase van de studie rechtsgeleerdheid, waarna ik verder ga met de master fiscaal recht. In mijn vrije tijd rij ik graag motor, ga ik alle wijnproeverijen af en verbluf ik mijn vrienden met mijn afschuwelijke humor.
Hoi! Mijn naam is Mariska Wijnker, 24 jaar oud en ik ben sinds oktober 2023 actief bij het VBU. Ik studeer Health Sciences aan de Vrije Universiteit en daarnaast werk ik als diëtist. In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd met familie en vrienden en daarnaast vind ik het leuk om te sporten, te lezen en te koken.