De Vereniging Bewoners Uilenstede (VBU) is een huurdersorganisatie die zich bezighoudt met het behartigen van jouw belangen als bewoner van campus Uilenstede. De meeste bewoners kennen ons als kantoor als de plek om gereedschap te lenen tijdens onze spreekuren. Tijdens deze uren kun je verder terecht met vragen, opmerkingen en klachten met betrekking tot het wonen op Uilenstede.

Naast het houden van spreekuren voert het bestuur van de VBU voortdurend overleggen met relevante partijen zoals DUWO, gemeente Amstelveen,  huurdersorganisaties in andere steden en de VU. Hier bespreken wij voor de bewoner relevante zaken. Voor meer details hierover kun je terecht bij onze jaarverslagen, beleidsplannen en andere openbare documenten.

De commissie houdt zich verder druk bezig met het organiseren van toffe evenementen op de campus. Hierdoor is er altijd wat te doen op Uilenstede! Heb je zelf een leuk idee, heb je een band, ben je fotograaf of ben je DJ? We staan altijd open voor samenwerking en zien dan ook graag een mailtje tegemoet via commissie@vbu.nl