Bestuur

 


Sjors Wolvetang –  Voorzitter

Mijn naam is Sjors Wolvetang, 23 jaar, en ben sinds mei 2014 woonachtig op Uilenstede. Ik heb een bachelor Biomedische Wetenschappen aan de Vrije Universiteit afgerond en ben momenteel bezig met een premaster Health Sciences. Ik wil mij gaan specialiseren op het beleid in de gezondheidszorg. Om ervaring op te doen met het maken van, en kritisch kijken naar beleid, ben ik in september 2017 bij het bestuur van de VBU begonnen. Sinds januari 2018 ben ik voorzitter en zowel met het beleid van DUWO op lokaal niveau (Uilenstede) als bestuurlijk niveau

bezig, met als doel de belangen van de bewoners van Uilenstede te vertegenwoordigen.

 

 


Lance Nijlunsing – Aspirant-Secretaris

Mijn naam is Lance Nijlunsing, ik ben 22 jaar oud en sinds juni 2018 bestuurslid bij de VBU. Ik ben bachelor student International Business Administration aan de VU. Naast mijn studie ben ik ook geïnteresseerd in voetbal, internationale betrekkingen en geschiedenis. Ik ben opgegroeid in Nederhorst den Berg en Culemborg met tegelijkertijd altijd één been op Curaçao gehad te hebben. Ik ben in 2015 op Uilenstede komen wonen en na drie jaar leek met mij leuk om wat terug te doen voor de gemeenschap. Als secretaris van de VBU wil ik mij inzetten voor alle bewoners van Uilenstede. Dit zal ik doen door middel van het kijken naar kwesties met een kritische blik en door middel van duidelijke communicatie.

 

 


Yannick Venekamp – Bestuurslid SHO

Ik ben Yannick Venekamp, 22 jaar en volg de master Opsporingscriminologie aan de VU. Ik woon nu drie jaar op Uilenstede en ben sinds september 2017 bestuurslid bij de VBU. Als bestuurslid SHO houd ik mij vooral bezig met de ontwikkelingen op DUWO breed niveau en heb ik contact met de andere huurdersorganisaties van DUWO. Daarnaast houd ik mij bezig met (sociale) veiligheidsontwikkelingen op de campus. Nu dat ik drie jaar op Uilenstede woon, wil ik mij graag inzetten om de leefbaarheid op de campus te behouden en zo nodig te verbeteren.

 

 


 

Misschien wel jij? – Penningmeester

 


Manon Paape – Bestuurslid PR

Ik ben Manon Paape, momenteel 19 jaartjes jong en sinds maart 2018 bestuurslid Public Relations bij de vereniging. Ik studeer Communicatiewetenschap aan de Vrije Universiteit. Sinds november 2017 woon ik op Uilenstede en vanaf de verhuizing zie ik dingen die verbeterd kunnen worden op de campus. Vandaar mijn keuze om zelf deel uit te willen maken van het bestuur van de VBU, zodat ik hier een rol in kan spelen.
Ik ben onder andere verantwoordelijk voor alles wat PR/communicatie gerelateerd is, zoals de Facebook, de website en de nieuwsbrieven. Daarnaast hou ik me voornamelijk bezig met beleid en ontwikkelingen op lokaal niveau, zowel binnen de gemeente, op de campus als binnen DUWO.

 


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *