Bestuur

Manon Paape – Voorzitter

Mijn naam is dus Manon, ik ben 19 jaar oud en ik zit momenteel in mijn tweede jaar van de bachelor Communicatiewetenschap en in mijn eerste jaar van Psychologie aan de VU. Sinds november 2017 woon ik op Uilenstede en sinds maart 2018 ben ik bestuurslid bij de VBU. Van maart t/m augustus heb ik mij als bestuurslid PR ingezet en vanaf september bekleed ik de functie van voorzitter. Als voorzitter maak ik de agenda, leid ik de bestuursvergaderingen en daarnaast houd ik me voornamelijk bezig met beleid op DUWO-breed niveau.


 


Lance Nijlunsing – Secretaris

Mijn naam is Lance Nijlunsing, ik ben 22 jaar oud en sinds juni 2018 bestuurslid bij de VBU. Ik ben bachelor student International Business Administration aan de VU. Naast mijn studie ben ik ook geïnteresseerd in voetbal, internationale betrekkingen en geschiedenis. Ik ben opgegroeid in Nederhorst den Berg en Culemborg met tegelijkertijd altijd één been op Curaçao gehad te hebben. Ik ben in 2015 op Uilenstede komen wonen en na drie jaar leek met mij leuk om wat terug te doen voor de gemeenschap. Als secretaris van de VBU wil ik mij inzetten voor alle bewoners van Uilenstede. Dit zal ik doen door middel van het kijken naar kwesties met een kritische blik en door middel van duidelijke communicatie.

 

 


Yannick Venekamp – Bestuurslid SHO

Ik ben Yannick Venekamp, 22 jaar en volg de master Opsporingscriminologie aan de VU. Ik woon nu drie jaar op Uilenstede en ben sinds september 2017 bestuurslid bij de VBU. Als bestuurslid SHO houd ik mij vooral bezig met de ontwikkelingen op DUWO breed niveau en heb ik contact met de andere huurdersorganisaties van DUWO. Daarnaast houd ik mij bezig met (sociale) veiligheidsontwikkelingen op de campus. Nu ik drie jaar op Uilenstede woon, wil ik mij graag inzetten om de leefbaarheid op de campus te behouden en zo nodig te verbeteren.

 

 


 

Jelle Aalbers – PR

Ik ben Jelle Aalbers, ik ben 23 jaar oud en sinds oktober 2018 bestuurslid PR bij de VBU. Op het moment doe ik de master business administration aan de VU. Naast mijn studie houd ik me graag bezig met roeien, sport in het algemeen en muziek. Als bestuurslid PR houd ik mij voornamelijk bezig met het contact tussen de bewoners en de VBU. Ik woon nu een half jaar op Uilenstede en het leek mij een leuke uitdaging om naast mijn studie me ook in te zetten voor de bewoners hier op de campus.

 


Penningmeester – Jij?