Vacatures

 

Vacatures bestuur

Momenteel zijn er geen openstaande vacatures voor het bestuur.

 


 

Vacatures commissie

De VBU is opzoek naar twee nieuwe commissieleden (8 uur per week). In de commissie van de VBU organiseer jij events voor al de bewoners van Uilenstede! Hierbij moet je denken aan de feesten die meestal in Il Caffè worden georganiseerd en het jaarlijkse Uilenfest. Naast feesten zijn ook activiteiten onderdeel van de agenda. Ook is de commissie verantwoordelijk voor de kantooruren die door de weeks plaatsvinden. Tijdens deze uren beantwoord je vragen van de bewoners en leen je gereedschappen uit. Aangezien een aantal van onze leden de VBU gaan verlaten zijn wij opzoek naar jou. Binnen de commissie komen de functies van voorzitter en secretaris vrij. De vergoeding voor je taken als commissielid bedraagt 100 euro per maand.

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorzitter
De voorzitter neemt verscheidene taken op zich binnen de commissie. Allereerst maakt de voorzitter de agenda van de vergadering, zodat deze van te voren kan worden doorgelezen door de rest van de commissie. Ook zit je de vergadering voor: een vanzelfsprekende taak. De voorzitter is tevens ook het contactpersoon voor het bestuur, maakt de jaarplanning, voert de sollicitaties en de evaluatie gesprekken en misschien wel de belangrijkste functie van allemaal: de voorzitter moet de sfeer binnen de commissie bewaren. Voel jij je oplossingsgericht, houdt je van de leiding nemen en heb je behoefte aan een leuke, leerzame en gezellige aanvulling op je leven op Uilenstede? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatie vòòr 5 december naar commissie@vbu.nl.

Secretaris

Als secretaris van de commissie ben jij verantwoordelijk voor de wekelijkse notulen. Voor deze functie komt het van pas als je een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal. Iedere dinsdag wordt er als commissie vergaderd en dit wordt dan bijgehouden door de secretaris. Natuurlijk ben je samen met de rest van de commissie ook verantwoordelijk voor het organiseren van de feesten. Ben jij een punctueel, precies persoon dat naast het notuleren van vergaderingen ook graag wil helpen met het organiseren van feesten op Uilenstede binnen een gezellige commissie. Stuur dan vòòr 15 december een e-mail met je CV en motivatie naar commissie@vbu.nl.