Activiteiten

2018

_______________________________________________________________________________________________________________

Politiek debat op 8 maart 2018

Uilenstede heeft maar liefst 3400 bewoners en daarmee hebben wij gezamelijke een grote invloed op de uitkomst van de gemeenteraadsverkiezingen. Vandaar dat er op 8 maart 2018 om 20:30 in Il Caffé in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen een debat gaat plaats vinden. Namens verschillende partijen zullen politici met elkaar in debat gaan.

_______________________________________________________________________________________________________________

Valentijnsfeest op 15 februari 2018

Lieve Uilenstedenaar,

Of je nu single bent of niet,
hopeloos verliefd of juist in verdriet.
Een feestje maakt het allemaal beter,
dus loop die kleine meter,
vanaf je O zo mooie flat,
en misschien ben jij straks wel bezet.

xoxo,

de VBU

_______________________________________________________________________________________________________________

Nieuwjaarsborrel 12 januari 2018

Op vrijdag 12 januari kun je gezellig het nieuwe jaar komen inluiden met de VBU. Natuurlijk is er op deze avond ook ruimte voor brandende vragen die je hebt over het bestuur of de commissie.

Tot dan!
_______________________________________________________________________________________________________________

2017


Pepernoten uitdelen 1 december 2017 18:00 – 20:00 @ VBU kantoor

Sint en piet zaten samen te brainstormen, om een goed idee voor Uilenstede te vormen. Door de schoorsteen gaan was een probleem en Sint vond het aanbellen bij iedere eenheid wat te extreem. Vandaar dat piet pepernoten gaat uitdelen, om het hart van iedereen op Uilenstede te stelen.

Kom gezellig pepernoten halen bij de metro,

Wij zullen hier om 8 en om 16 zijn voor iedereen en co.

Groetjes,

Sint en Piet


Endless countdown 2 november 2017 22:00 – 02:00 @ Il Caffè

3… 2… 1…
Vindt jij het aftellen naar het Nieuwe jaar ook het hoogte punt van de avond van 31 december?! Én kan jij ook al geen genoeg krijgen van Happy New Year van ABBA? Dan ben je de avond van donderdag 2 november om 22:00 aan het goede adres bij Il Café! Ieder uur zal er worden afgeteld naar een nieuw tijdperk. Waan je tijdens dit vier uur durende feest in verschillende tijden en voel de nostalgie van de muziek je meenemen in een tijdmachine.


Spelletjesavond 12 oktober 2017 @ Il Caffè

Ben jij het discuseren over wie het recht heeft op het laatste biertje van de eenheid ook zo zat?Kom alle onnozele (of niet zo onnozele) discussies nu eens en voor altijd oplossen met een spelletjes avond bij de VBU. In de Kas zullen verschillende soorten spellen aanwezig zijn, van stratagiespellen tot aan teamspellen. Dus geef je avond eens een Twist(er) en claim een Monopoly op de ultieme overwinning op 12 oktober om 22:00.


Full Moon Party. 14 september 2017 22.00 uur @ Il Caffè


Vierkamp. 11 mei 2017 18.00 – 20.30 uur @ grasveld voor Sportcentrum 

Donderdag 11 mei zal er op Uilenstede het sportevenement vierkamp plaatsvinden met een derde helft in de kantine van het Sportcentrum! De onderdelen zijn volleybal, wattenstaaf hockey, siamees voetbal en sumo worstelen. In teams van minimaal 6 en maximaal 10 personen zal er gestreden worden om de felbegeerde winnaarstitel. Dus wacht niet langer en zoek jouw team bij elkaar met de meest atletische, dynamische en gezelligste teamplayers!!


Brews & bites. 21 april 2017 vanaf 16.00 uur centrumplein / Il Caffè

We komen met een nieuwe concept! Samen met Il Caffè organiseert de VBU een speciaalbierfestival: Brews and Bites! Vrijdag 21 april nodigen we jullie allen uit om verschillende speciaalbiertjes uit te proberen bij verschillende brouwers en heerlijk te eten bij een van de foodtrucks. Omdat we weten hoe vermoeiend school en werk kan zijn, hebben we aan jullie gedacht! Kom hier uitwaaien op de allereerste editie met je vrienden en feest daarna mee op de afterparty, waar een coverband jullie opwacht om nog even lekker los te gaan.


Kussengevecht. 30 maart 2017 17.30 – 18.30 uur @ centrale plein

Donderdag 30 maart is het tijd om wat stoom af te blazen! Of je nu geërgerd bent aan je baas, je klasgenoten, de NS GVB of de hoeveelheid schoolwerk die je moet doen; je kan het er allemaal uit slaan bij ons kussengevecht! Neem je eigen kussen mee en vecht met ons mee op het plein voor Il Caffè. Ook als je geen frustraties hebt ben je natuurlijk van harte welkom. Wij zorgen voor iets lekkers en wat te drinken dus niemand komt iets te kort!


Pyjama Party! 16 februari 2017 22.00 uur @ Il Caffè

Donderdag 16 februari is het weer zo ver, tijd voor weer een legendarisch VBU feest in ons geliefde Il Caffè. Dit keer willen we jullie graag verwelkomen in je comfortabelste outfit, ook wel een pyjama genoemd. Met valentijn net achter de rug staan we voor je klaar met een lekker liefdeshotje. Dus of je Valentijnsdag nu helemaal geslaagd is of of je hem alleen door heb moeten brengen, deze avond wil je niet missen. Wie weet ontmoet je als nog je Valentijn, tot donderdag de 16e!


Happy New Year! 9 januari 2017 @ Metro- en tramhalte Uilenstede

In de koude en donkere wintermaanden kunnen we allemaal wel wat warmte en steun kunnen gebruiken en daarom heeft de VBU aan jullie gedacht. Op 9 januari, als je moet gaan studeren of nou juist net thuis komt, staan wij voor jullie klaar met een lekker warm drankje en een versnapering. Je kunt ons vinden bij de metro/tram-halte. Hiermee willen we jullie graag bedanken voor al jullie enthousiasme van afgelopen jaar en zien we jullie graag weer terug op een van onze evenementen!