Office hours

Monday: 17.00-19.00
Tuesday: 17.00-19.00
Wednesday: 18.00-20.00
Thursday: 18.00-20.00

Wat doen wij voor bewoners van Uilenstede?

1. Wij behartigen jouw belangen

Als belangenbehartiger voert het VBU-bestuur overleggen met DUWO, gemeente, VU en andere partners. Hiernaast kaarten wij problemen aan, doen wij suggesties voor het verbeteren van beleid en zetten wij ons in om het leven op de campus zo fijn mogelijk te maken. Meer informatie hierover is te vinden in onze maandverslagen en nieuwsbrief.

2. Wij organiseren feesten

De VBU-commissie organiseert minimaal eens per maand een evenement of activiteit voor de bewoners. Zo is er altijd wat te beleven op de campus en kun je nieuwe mensen leren kennen. Op onze Facebook pagina vind je meer informatie over de komende evenementen en activiteiten.

3. Wij verschaffen gereedschap en materialen

Op ons kantoor kun je gereedschap komen lenen en materialen omwisselen. Zo kun je een verhuiskar of boor lenen en afvalzakken ophalen voor het verzamelen van PMD-afval. Deze service is gratis, er geldt slechts een borg voor het lenen van gereedschap.

4. Wij bieden hulp en advies

Heb je hulp nodig? Wil je advies? Of maak je je zorgen over een huisgenoot? Je kan altijd via WhatsApp appen: 06 83 14 77 14, mailen op: info@vbu.nl of langskomen tijdens onze spreekuren. Met ons professionele netwerk kunnen wij jou verder op weg helpen en weten wij je te verbinden met de juiste personen en organisaties.

5. Wij ondersteunen initiatieven van bewoners

Heb jij een leuk idee voor de campus of wil je graag een evenement of activiteit organiseren? Meld je idee aan via onze website! Wij hebben namelijk een speciaal budget voor bewonersinitiatieven (max. 300 euro). Uiteraard zijn wij bereid te ondersteunen bij bijvoorbeeld de promotie.

Vragen of klachten?

Neem contact met ons op!

Laatste nieuws

No office hours on Thursday 7 December

Please note: Thursday the 7th of December the office will be closed for office hours as we have a Christmas market at the square of Uilenstede.

Game night 12-10-2017 @ Il Caffè

Are you always bickering with your unit about who will get the last beer? Say no more! (more…)

Monthly report May 2017

Would you like to know what we are up to? Please read our newest monthly report.

Monthly Report

Would you like to know more about the activities of the VBU? Read our Monthly Report! Maandverslag Februari 2017