Commissieleden

Noëlle Valkenburg – Voorzitter

Hoii, ik ben Noëlle! Ik ben de voorzitter van de VBU commissie. Ik ben lid van deze commissie sinds februari 2016 en ik vind dit supertof! We hebben een onwijs gezellig team en feestjes organiseren is nu een van mijn nummer één hobby’s. Daarnaast speel ik ook hockey en studeer ik Gezondheid en Leven aan de VU, waarvan ik nu in mijn derde jaar zit. Ik ben niet vies van een biertje op zijn tijd en een festivalletje krijgt ook vaak een leuk plekje in mijn agenda. Verder zou ik zeggen, kom vooral gezellig een keertje langs bij een van onze feestjes of activiteiten!

 

Sammy Gerhard – Vicevoorzitter / Commissaris promotie

Hallooo! Ik ben Sammy Gerhard, vice-voorzitter &  commissaris promotie bij de VBU Commissie. Ik ben 19 jaar oud en ik ben geboren en getogen in zuidelijk Nederland: Eindhoven! Dit is terug te horen aan mijn zachte G en te zien aan mijn liefde voor Hardstyle feestjes. Ik studeer Media, Informatie en Communicatie op de HvA en zit nu in mijn tweede jaar. De reden dat ik bij de VBU gegaan ben is omdat ik het niet alleen leuk vind om zelf te feesten, maar ook om ze te organiseren. Ik ben niet vies van een biertje en ik ben vaak met mijn vrienden te vinden. Ook hou ik ervan om nieuwe mensen te leren kennen, dus wie weet zien we elkaar bij een van onze evenementen!

 

Manon Vermeulen – Secretaris

Ik ben Manon Vermeulen, 21 jaar, studeer rechten aan de Universiteit van Amsterdam en woon sinds december 2016 op Uilenstede. Ik wil graag een steentje bijdragen aan een gezellig woonomgeving, daarom ben ik bij de VBU commissie gaan solliciteren. Sinds februari 2017 vervul ik de functie van secretaris! Met een leuk team werken we ideeën voor activiteiten, evenementen en feesten uit tot grote successen. Daarnaast staan we ook altijd voor je klaar tijdens de spreekuren. Hopelijk tot snel een keer!

 

Mandy Wierda – Algemeen Commissielid / Commissaris feest

Heei! Ik ben Mandy Wierda, 21 jaar en ik studeer Aarde en Economie aan de VU. Het leek mij leuk, naast mijn studie en studievereniging, ook nog bij een commissie op Uilenstede te gaan. Ik solliciteerde hier afgelopen zomervakantie en nu ben ik dus aangenomen! Het eerste feest waar ik bij betrokken was, was de Full Moon Party en het was super tof! Naast mijn studie en de VBU houd ik onwijs van naar het strand gaan. Ik kom namelijk uit Harlingen, een plaats in Friesland dicht bij de zee. Ook houd ik ervan om naar muziek te luisteren; speel ik op mijn keyboard, maar kan ik geen noten lezen en ben ik enthousiast over festivals,concerten en cabaret. Ook houd ik intens veel van reizen! Ik woon nu al twee jaar op Uilenstede in een kamer vol met wereldkaarten, foto’s, souvenirs en steentjes. Kom vooral eens langs bij het spreekuur, zodat ik nog meer Mede-Uilies kan ontmoeten!

 

Eva Wijgman – Penningmeester

Hoi! Mijn naam is Eva, ik ben 20 jaar en kom uit Amsterdam. Omdat ik niet aan de voorrangsregeling voldoe, mijn ouders wonen bijna om de hoek, maar het wel al begon te kriebelen om uit huis te gaan ben ik in mei gaan zoeken naar een kamer. Al snel was het raak en sinds juni woon ik in mijn stulpje in de rode flat.  Ik zit nu in mijn eerste jaar van gezondheidswetenschappen aan de VU. Naast dat ik hard studeer (de uni is even wennen), ben ik regelmatig op een festival te vinden. Van vrolijke mensen en muziek om me heen word ik gelukkig. Ik ben bij de VBU gegaan omdat ik iets wil bijdragen aan Uilenstede en een beetje commissie-ervaring op wilde doen. Dat doe ik nu als penningmeester! Ik hoop jullie eens te zien op een feestje!