Commissie

Sinds de oprichting van de commissie in 2013 houdt zij zich voornamelijk bezig met het organiseren van activiteiten voor alle bewoners van Uilenstede, met als hoogtepunt het jaarlijks terugkerende Thuisfront! Benieuwd welk evenement er binnenkort aankomt? Hou dan onze Facebookpagina in de gaten.

Daarnaast kun je de commissieleden ook tegenkomen bij de spreekuren van dinsdag tot en met donderdag. Zij kunnen je dan helpen met het lenen van gereedschap, maar schroom ook niet om ze vragen of klachten over (partijen op) Uilenstede voor te leggen.


Mats Wagenvoort | Voorzitter

 

Hey! Ik ben Mats Wagenvoort, penningmeester van de VBU commissie sinds januari 2018 en sinds september voorzitter. Ik ben 23 jaar oud en kom uit Goor, een kleine stad in Twente.  Ik studeer op het moment Finance aan de Vrije Universiteit. Om mij daarnaast verder te ontwikkelen ben ik nu lid van de VBU commissie. Ik kijk er naar uit om samen met de andere commissieleden leuke feesten en activiteiten te organiseren voor de bewoners van Uilenstede!


Celine Nguyen | Public Relations

Hey! Mijn naam is Celine Nguyen, ik ben 21 jaar oud en vervulde van januari tot april 2018 de functie van secretaris bij de VBU Commissie. Momenteel doe ik de PR van de commissie. Ik ben geboren en getogen in het kaasstadje Alkmaar en woon sinds april 2016 op Uilie. Dit jaar ben ik begonnen aan mijn master Tandheelkunde aan het ACTA. Maar studeren is natuurlijk niet het enige wat ik doe! In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op feesten en festivals, maar ik ben ook een echte bankhang kampioen. Daarnaast vind ik het heerlijk om te koken, te kickboksen en te reizen. Omdat ik graag mijn tanden in iets nieuws en uitdagends wilde zetten, besloot ik om bij de VBU commissie te gaan. Ik kan niet wachten om samen met de andere commissieleden onvergetelijke feesten en evenementen te organiseren. Dus, zie ik je snel?

 


 Teun Verstijnen | Secretaris

Hey! Ik ben Teun Verstijnen, sinds april 2018 ben ik secretaris bij de VBU commissie. Ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Vught, een dorp bij het mooie Den Bosch (OETELDONK). Ik studeer aviation aan de HvA. Ik ben bij de VBU commissie gegaan omdat ik ook andere uitdagingen wilde tijdens mijn studententijd. Maar ook vooral om goede feesten te organiseren voor jullie en mijzelf! Houdoe!

 

 

 

 

Jij? | Penningmeester