Commissie

Sinds de oprichting van de commissie in 2013 houdt zij zich voornamelijk bezig met het organiseren van activiteiten voor alle bewoners van Uilenstede, met als hoogtepunt het jaarlijks terugkerende Uilenfest! Benieuwd welk evenement er binnenkort aankomt? Kijk dan op de Activiteiten pagina.

Daarnaast kun je de commissieleden ook tegenkomen bij de spreekuren van dinsdag tot en met donderdag. Zij kunnen je dan helpen met het lenen van gereedschap, maar schroom ook niet om ze vragen of klachten over (partijen op) Uilenstede voor te leggen.


Eva Wijgman | Voorzitter

Hoi! Mijn naam is Eva, ik ben 20 jaar en kom uit Amsterdam. Omdat ik niet aan de voorrangsregeling voldoe, mijn ouders wonen bijna om de hoek, maar het wel al begon te kriebelen om uit huis te gaan ben ik in mei gaan zoeken naar een kamer. Al snel was het raak en sinds juni woon ik in mijn stulpje in de rode flat.  Ik zit nu in mijn eerste jaar van gezondheidswetenschappen aan de VU. Naast dat ik hard studeer (de uni is even wennen), ben ik regelmatig op een festival te vinden. Van vrolijke mensen en muziek om me heen word ik gelukkig. Ik ben bij de VBU gegaan omdat ik iets wil bijdragen aan Uilenstede en een beetje commissie-ervaring op wilde doen. Dat doe ik nu als voorzitter van de commissie! Ik hoop jullie eens te zien op een feestje!


Carolina Groen | Vice-voorzitter / Commissaris Feest

Hii! Mijn naam Carolina Groen, 22 jaar en vice-voorzitter/commissaris feest bij de VBU commissie. Ik woon in de rode flat en daar voor in Bergschenhoek. Zelf ben ik erg creatief ingesteld en houd ik erg van het organiseren van allerlei evenementen, borrels, feesten en activiteiten. Als bewoner van Uilenstede vind ik het daarom erg leuk om me, met mijn creativiteit, in te kunnen zetten voor mijn medebewoners. Naast feesten organiseren, de VBU en mijn studie houd ik me erg bezig met reizen, talen leren en sterrenkunde. Zo ga ik 23 december 2017 voor 2 maanden naar China om een vak aan de Universiteit van Shanghai te doen, rond te reizen in China en een talencursus te doen. Hopelijk zie ik jullie snel bij een van onze activiteiten/feesten!


Celine Nguyen | Secretaris

Hey! Mijn naam is Celine Nguyen, ik ben 21 jaar oud en vervul sinds januari 2018 de functie van secretaris bij de VBU Commissie. Ik ben geboren en getogen in het kaasstadje Alkmaar en woon sinds april 2016 op Uilie. Dit jaar ben ik begonnen aan mijn master Tandheelkunde aan het ACTA. Maar studeren is natuurlijk niet het enige wat ik doe! In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op feesten en festivals, maar ik ben ook een echte bankhang kampioen. Daarnaast vind ik het heerlijk om te koken, te kickboksen en te reizen. Omdat ik graag mijn tanden in iets nieuws en uitdagends wilde zetten, besloot ik om bij de VBU commissie te gaan. Ik kan niet wachten om samen met de andere commissieleden onvergetelijke feesten en evenementen te organiseren. Dus, zie ik je snel?!


Mats Wagenvoort | Penningmeester

Hey! Ik ben Mats Wagenvoort, penningmeester van de VBU commissie sinds januari 2018. Ik ben 23 jaar oud en kom uit Goor, een kleine stad in Twente.  Ik studeer op het moment Finance aan de Vrije Universiteit. Om mij daarnaast verder te ontwikkelen ben ik nu lid van de VBU commissie. Ik kijk er naar uit om samen met de andere commissieleden leuke feesten en activiteiten te organiseren voor de bewoners van Uilenstede!


Mandy Wierda | Public Relations

Heei! Ik ben Mandy Wierda, 22 jaar en ik studeer Aarde en Economie aan de VU. Het leek mij leuk, naast mijn studie en studievereniging, ook nog bij een commissie op Uilenstede te gaan. Ik solliciteerde hier afgelopen zomervakantie en nu ben ik dus aangenomen! Het eerste feest waar ik bij betrokken was, was de Full Moon Party en het was super tof! Naast mijn studie en de VBU houd ik onwijs van naar het strand gaan. Ik kom namelijk uit Harlingen, een plaats in Friesland dicht bij de zee. Ook houd ik ervan om naar muziek te luisteren; speel ik op mijn keyboard, maar kan ik geen noten lezen en ben ik enthousiast over festivals,concerten en cabaret. Ook houd ik intens veel van reizen! Ik woon nu al twee jaar op Uilenstede in een kamer vol met wereldkaarten, foto’s, souvenirs en steentjes. Kom vooral eens langs bij het spreekuur, zodat ik nog meer Mede-Uilies kan ontmoeten!