Bestuursleden

Anouk Bosgoed – Voorzitter

Mijn naam is Anouk, 25 jaar en studeer Communicatie- en Informatiewetenschappen. Ik ben sinds februari 2016 actief bij de VBU en vanaf maart 2017 als voorzitter van het bestuur. Ik heb veel contact met DUWO over de zaken die op Uilenstede spelen. Hierbij bespreken wij bijvoorbeeld onderhoudszaken, maar ook klachten die de VBU ontvangt of signaleert bij bewoners. Doordat ik al bijna 4 jaar op Uilenstede woon en zelf vaak genoeg tegen het kastje-muur aangelopen ben, geeft mij dat extra motivatie om anderen hierin te kunnen helpen.

 

 

 


Marit Galle – Vice-voorzitter / Secretaris

Ik ben Marit Galle, 23 jaar en woon ongeveer 3 jaar op Uilenstede. Ik ben sinds september 2016 bestuurslid bij de VBU. Hierbij houd ik me vooral bezig met de lokale issues die er spelen en ben ik deels verantwoordelijk voor de social media en email. Het geeft me veel voldoening om iets terug te kunnen doen voor de campus en het woonplezier op Uilenstede zo groot mogelijk te kunnen maken.. Zelf houd ik me in mijn vrije tijd bezig met DJ’ing en doe ik een master bestuurskunde aan de VU. Dit jaar hoop ik bewoners meer te kunnen betrekken bij wat de VBU precies doet voor de campus, door bijvoorbeeld gebruik te maken van social media en nieuwsbrieven. Hierbij hoop ik bewoners meer actief te kunnen maken in hun eigen wijk.

 

 


Yannick Venekamp – Penningmeester

Ik ben Yannick Venekamp, 22 jaar en volg de master Opsporingscriminologie aan de VU. Ik woon nu drie jaar op Uilenstede en ben sinds september 2017 de penningmeester van het bestuur van de VBU. Als penningmeester komen bij mij alle facturen binnen en houd ik toezicht op de begroting en kosten en baten. Daarnaast houd ik mij bezig met (sociale) veiligheidsontwikkelingen op de campus. Nu dat ik drie jaar op Uilenstede woon, wil ik mij graag inzetten om de leefbaarheid op de campus te behouden en zo nodig te verbeteren.

 

 

 


Sjors Wolventang – Algemeen Bestuurslid SHO

Mijn naam is Sjors Wolvetang, 23 jaar, en ben sinds mei 2014 woonachtig op Uilenstede. Ik heb een bachelor Biomedische Wetenschappen aan de Vrije Universiteit afgerond en ben momenteel bezig met een premaster Health Sciences. Ik wil mij gaan specialiseren op het beleid in de gezondheidszorg. Om ervaring op te doen met het maken van, en kritisch kijken naar beleid, vervul ik sinds begin september 2017 de functie van Algemeen Bestuurslid SHO (Samenwerkende Huurders Organisaties) in het bestuur van de VBU. Ik ga mij hoofdzakelijk bezighouden met het beleid op DUWO-breed niveau, met het bestuur van DUWO en alle betrokken huurdersorganisaties, met als doel de belangen van de bewoners van Uilenstede te vertegenwoordigen.