Hohoho!

foute-kerstfeest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Donderdag 8 december is het zo ver, tijd voor weer een legendarisch feest! Om het jaar alvast goed af te sluiten en in de kerstsferen te komen vieren wij de foute kerst. Trek je meest foute kersttrui uit de kast of hijs je alvast in je skipak want de foutste outfit kan weer een fijne prijs verwachten.

Voor de eerste 100 gasten staan er Jagerbombs klaar, we hopen hier samen met jullie mee te proosten en er weer een mooi feestje van te maken! Hohoho, cheers!

Aanvraagformulier BIG beschikbaar

schermafbeelding-2016-11-15-om-15-34-05Sinds 2015 is de VBU ook een Bewoners Initiatieven Groep (BIG). Dit betekent dat er op de campus de mogelijkheid is om een financiële bijdrage van de Gemeente Amstelveen aan te vragen voor een initiatief wat bewoners ten goede komt. Dit valt onder het activiteitenbudget waar elke wijk in Amstelveen recht op heeft. Het doel van dit budget is om de (sociale) leefbaarheid van de wijk te vergoten. Bewoners die graag iets willen organiseren voor de campus kunnen dankzij dit budget financieel ondersteund worden. Zo kan een bewoner bijvoorbeeld een buurtbarbecue organiseren of een schilderclub oprichten.

 

Heb jij een leuk idee? Vul dan onderstaand formulier in!

Aanvraagformulier bewonersinitiatief Uilenstede

 

Ondernemende Uilies gezocht!

Heb jij een startup? Sta je al minimaal 1 jaar ingeschreven bij de KvK? En wil jij inhoudelijke begeleiding op maat én een bedrijfsruimte op Uilenstede winnen? Dan is dit de kans om jouw dromen waar te maken!

fullsizerender

 

 

 

 

 

 

 

 

Lingotto en haar partners organiseren namelijk ook dit jaar weer de competitie ‘Golden Unit’. Om kans te kunnen maken kun je op www.campusuilenstede.nl/golden-unit jouw ondernemingsplan uploaden. Nog niet ingeschreven bij de KvK en wil je toch kans maken met jouw innovatief concept? Niet getreurd, een toelichting voor het ontbreken hiervan voldoet ook.

Wees er wel snel bij want de inschrijving loopt nog tot 25 november. En last but not least, vanaf dit jaar zullen ook bewoners mee kunnen stemmen op het beste ondernemingsplan. Dit zal gebeuren via een online-poll. De resultaten van de poll worden meegenomen door de Vereniging Bewoners Uilenstede, die plaats zal nemen als jurylid tijdens de pitchdag. Houd daarom onze Facebook-pagina goed in de gaten.

Uitnodiging ALV donderdag 10-11-2016

poster-alv-1

Wil je iets toevoegen aan ons beleidsplan voor 2017 en onze nieuwe bestuursleden leren kennen? Kom dan naar onze Algemene Leden Vergadering op donderdag 10 november! Tijdens deze bijeenkomst zullen we onder andere het beleidsplan 2017 presenteren en worden de nieuwe bestuursleden geïntroduceerd. We starten de avond om 20:00 uur met de volgende agenda:

– Presentatie Beleidsplan 2017 (concept)
– Goedkeuren van notulen vorige ALV
– Verlening zittingstermijn voorzitter & secretaris
– Goedkeuring nieuwe algemeen bestuursleden

Uiteraard is er deze avond ook ruimte om een eigen initiatief in te brengen. Tot slot sluiten we af met een gezellige borrel.

We zien jullie graag donderdag 10 november om 20:00 uur op ons kantoor boven Il Caffè!

1 2 3