Mensen maken Uilenstede :)

In opvolging van ‘Mensen maken Amstelveen’, organiseert de VBU de lokale wedstrijd ‘Mensen maken Uilenstede’. Jij als bewoner weet als geen ander wat er nog ontbreekt op Uilenstede of wat beter kan om de sociale samenhang op de campus te verbeteren. Er komt een nieuw plein, maar zijn er nog andere verbeteringen mogelijk?

Heb jij een positief idee? Werk jouw idee concreet uit en deel deze voor 20/11 met ons via dit formulier om kans te maken op €1.000 om jouw idee uit te voeren! 

 

Zodra de deadline is verstreken bekijken wij alle inzendingen en zullen wij een top 3 samenstellen waar op gestemd kan worden via onze Facebookpagina en maandelijkse nieuwsbrief. 

 

Spelletjesavond 12 oktober 2017 @ Il Caffè

Ben jij het discussiëren over wie het recht heeft op het laatste biertje van de eenheid ook zo zat?

Kom alle onnozele (of niet zo onnozele) discussies nu eens en voor altijd oplossen met een spelletjes avond bij de VBU. In de Kas zullen verschillende soorten spellen aanwezig zijn, van stratagiespellen tot aan teamspellen. Dus geef je avond eens een Twist(er) en claim een Monopoly op de ultieme overwinning op 12 oktober om 22:00.

Voor meer info zie het Facebookevenement.

 

Uitnodiging ALV 05-10-2017

Op de eerstvolgende Algemene Leden Vergadering op donderdag 5 oktober om 20.00 uur bespreken wij dit geen jaarverslag of beleidsplan, maar staat het volgende op de agenda:

  • Goedkeuring nieuwe bestuursleden
  • Meer over de VBU: Wat doen wij als huurdersorganisatie en bewonerscommissie precies?
  • Speciaal voor nieuwe bewoners: Hoe word ik wegwijs op de campus en in Amstelveen?

Natuurlijk is er deze avond ook ruimte om al je vragen te stellen of voorstellen te doen én kom genieten van een lekker gratis biertje of wijntje na afloop!

 

1 2 3 6