Pyjama Party! 16 februari 2017 22.00 uur @ Il Caffè

pjDonderdag 16 februari is het weer zo ver, tijd voor weer een legendarisch VBU feest in ons geliefde Il Caffè. Dit keer willen we jullie graag verwelkomen in je comfortabelste outfit, ook wel een pyjama genoemd. Met valentijn net achter de rug staan we voor je klaar met een lekker liefdeshotje. Dus of je Valentijnsdag nu helemaal geslaagd is of of je hem alleen door heb moeten brengen, deze avond wil je niet missen. Wie weet ontmoet je als nog je Valentijn, tot donderdag de 16e!

Happy New Year! 09-01-2017

schermafbeelding-2016-12-16-om-10-44-56

In de koude en donkere wintermaanden kunnen we allemaal wel wat warmte en steun kunnen gebruiken en daarom heeft de VBU aan jullie gedacht. Op 9 januari, als je moet gaan studeren of nou juist net thuis komt, staan wij voor jullie klaar met een lekker warm drankje en een versnapering. Je kunt ons vinden bij de metro/tram-halte. Hiermee willen we jullie graag bedanken voor al jullie enthousiasme van afgelopen jaar en zien we jullie graag weer terug op een van onze evenementen!

Start camerapilot @ Uilenstede!

Onderstaand de e-mail zoals verzonden naar alle bewoners op dinsdag 13 december:

Beste bewoner,

Graag willen wij je bij deze informeren over het onderstaande initiatief van DUWO, Vereniging Bewoners Uilenstede, Gemeente Amstelveen en de Politie.

Camerapilot Uilenstede

Om Uilenstede veiliger te maken en bewoners zich veiliger te laten voelen is er besloten om een camerapilot te starten. De eerste camera’s zijn op 8 december opgehangen in toren 3 en toren C.  Het gaat hier om vier camera`s per toren. In beide liften is er één camera geplaatst, gericht op de spiegel. Hiernaast zijn er twee camera’s in de hal geplaatst, gericht op de entreedeuren. Vanaf aanstaande dinsdag 13 december 15:00 uur zullen de camera’s operationeel zijn.

Toren 3 en C zijn gekozen, omdat hier volgens de politie de meeste incidenten plaatsgevonden. Als de pilot effectief wordt bevonden, zullen er meer camera’s in de flats op Uilenstede geplaatst worden. Mocht je een zwerver tegenkomen, getuige zijn van vernieling, een liftplasser of een andere vervelende situatie, meld dit dan direct bij de Politie zodat de beelden kunnen worden uitgelezen. Maak daarna ook een melding bij DUWO en de VBU.

Heb je vragen?

Voor vragen over de pilot kun je met ons contact opnemen via de e-mail.

Met vriendelijke groet,
Vereniging Bewoners Uilenstede

1 2 3 4